سی‌ان‌ان: ترامپ با ادامه جنگ با ایران روی اقتصاد آمریکا قمار می‌کند تاکید سازمان ملل بر گزینه دیپلماسی درباره ایران دلایل سفر هیئت قطری به ایران بیانیه راهپیمایی میلیونی مردم یمن؛ اعلام همبستگی کامل با ایران حمله پهپادی جدید رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان عراقچی به عاصم منیر: ایران مقابل ماجراجویی آمریکا می‌ایستد پوتین با رد مذاکرات صلح، برای تشدید جنگ اوکراین آماده می‌شود منابع پاکستانی: اسلام‌آباد و دوحه برای بازگشت ایران و آمریکا به مذاکرات رایزنی می‌کنند حضور بیش از ۱۰ میلیون نفر در مراسم تشییع رهبر شهید در عراق فعال شدن آژیرهای هشدار در اردن و پایگاه‌های آمریکا در اربیل، عراق و کویت مقام آمریکایی: در مجموع 30 پهپاد MQ-9 توسط پدافند هوایی ایران سرنگون شده‌اند اعتراف دبیرکل ناتو به همدستی در تجاوز آمریکا و اسرائیل به ایران بلومبرگ: کشتیرانی از طریق تنگه هرمز تقریباً متوقف شد واکنش عراقچی به سخنان موهن ترامپ علیه ایران؛ پاسخ ما، عمل ماست بقائی: ایران با قاطعیت از منافع ملی و حاکمیت خود دفاع خواهد کرد ترامپ حکومت جولانی را از فهرست حامیان تروریست خارج می‌کند / چراغ سبز واشنگتن برای کاهش تحریم‌های سوریه

استرالیا، حماس را «تروریستی» اعلام کرد

استرالیا، حماس را «تروریستی» اعلام کرد دولت استرالیا کل جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) را یک سازمان «تروریستی» اعلام کرد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۰۷ - ۲۸ بهمن ۱۴۰۰ - 2022 February 17
کد خبر: ۱۲۲۵۴۰

به گزارش راهبرد معاصر، در حالی که فشار‌های ضد فلسطینی رژیم صهیونیستی به کشور‌های غربی برای «تروریستی» خواندن حماس ادامه دارد، استرالیا روز پنجشنبه (امروز) رسما کلیت حماس را تروریستی اعلام کرد.

خبرگزاری فرانسه گزارش داد، استرالیا روز پنجشنبه (امروز) اعلام کرد که این کشور کلیت جنبش حماس را به عنوان یک سازمان تروریستی به رسمیت شناخته است. استرالیا تا قبل از این، شاخه نظامی حماس را ترویستی خوانده بود.

«کارن اندرو» وزیر کشور استرالیا در توضیح چرایی انجام این اقدام مدعی شد: «دیدگاه‌های حماس و گروه‌های افراط‌گرای خشونت‌آمیز که امروز در فهرست (تروریستی) قرار گرفته‌اند، بسیار نگران‌کننده است و در استرالیا جایی برای ایدئولوژی‌های نفرت‌انگیز آن‌ها وجود ندارد».

طبق تصمیم اعلامی دولت استرالیا، در صورت تامین مالی یا ارائه دیگر کمک‌ها به حماس در این کشور، با افراد خاطی برخورد خواهد شد و احتمال اعمال مجازات ۲۵ سال زندان برای آن‌ها وجود دارد.

وزیر کشور استرالیا مدعی شد: «حیاتی است که قوانین ما نه تنها اقدامات تروریستی و تروریست‌ها را هدف قرار دهند، بلکه سازمان‌هایی را نیز هدف قرار دهند که این اقدامات را برنامه‌ریزی، تامین مالی و انجام می‌دهند».

تصمیم استرالیا برای تروریستی اعلام کردن کل جنبش حماس در حالی صورت گرفته است که پیش از این آمریکا، انگلیس، آلمان و برخی دیگر از متحدان غربی رژیم صهیونیستی این اقدام ضد فلسطینی را انجام داده‌اند.

فشار‌های رژیم صهیونیستی به استرالیا برای «تروریستی» خواندن کلیت حماس در شرایطی انجام شده که در سفر اوایل آبان ماه نفتالی بنت نخست‌وزیر این رژیم به شهر گلاسکوی اسکاتلند در حاشیه شرکت در کنفرانس تغییرات اقلیمی سازمان ملل (COP۲۶) او با اسکات موریسون نخست‌وزیر استرالیا دیدار داشت.

بنت بعد از این دیدار در توییتر نوشت: «من از او برای انجام سفر رسمی به اسرائیل دعوت کردم. ما درباره بهبود وضعیت اقلیمی، برنامه هسته‌ای تهدیدزای ایران و تقویت روابط بین دو کشور صحبت کردیم. علاوه بر این، من از او خواستم که استرالیا رسما حزب‌الله را به عنوان یک سازمان تروریستی بشناسد»/فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار